Web sitemize hoşgeldiniz, 31 Mayıs 2023
İlaçların Yan Etkisi
Anasayfa » Tabletler » MYLERAN 2 MG 100 TABLET Yan Etkileri Nelerdir ?

MYLERAN 2 MG 100 TABLET Yan Etkileri Nelerdir ?

MYLERAN 2 MG 100 TABLET Yan Etkileri Nelerdir ?

İnternetin ulaşılabilmesi en kolay iletişim aracı olması sebebi ile ilaç kullanan hastaların hissettiği farklı durumların karşısında nasıl bir yol izlemesi gerektiği ve ilaç yan etkilerinin bilgilerinin yer aldığı www.yanetkisi.net internet sitemiz aracılığı ile 10.000’den fazla ilacın yan etki bilgilerini uzun araştırmalar sonucu derledik. Bu yan etkileri okuyucularımız ile paylaşmaktan mutluluk duyarız. Genellikle aç ya da tok karnına alınması merak edilen ilaçların bazı durumlarda ciddi yan etkileri gözlemlenmiştir. İlaçları düzenli kullanmanın önemli olduğu kadar yan etkileri konusunda bilgi sahibi olmakta oldukça önemli bir konudur. Görülen ilaç yan etki durumlarında kullanılan ilacın dozu ve kullanım şekli kontrol edilmelidir. Eğer kullanımda ya da ilacın dozunda herhangi bir farklılık söz konusu değilse karşılaşılan durum kullanıma bağlı görülen ilaç yan etkisidir. Yan etki gösteren ilacı kesmek ya da doktor bilgisi ve reçetesi olmadan farklı bir ilaç kullanmak kesinlikle önerilmemektedir. İlacın yan etki durumu ve iyileşme süreci göz önünde bulundurulmalıdır.

MYLERAN 2 MG 100 TABLET İlacını kullanıyorsanız dikkat etmeniz gereken olası yan etkiler şunlardır.

İyileşme sürecinde büyük önem taşıyan MYLERAN 2 MG 100 TABLET içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir. Yan etkiler görülme sıklıklarına göre aşağıdaki şekilde sıralanmıştır:

Çok yaygın : 10 hastanın en az 1 inde görülebilir .

Yaygın : 10 hastanın birinden az, fakat 100 hastanın birinden fazla görülebilir.

Yaygın olmayan : Yaygın olmayan :

Seyrek : 1.000 hastanın birinden az görülebilir.

Çok seyrek : 10.000 hastanın birinden az görülebilir

MYLERAN 2 MG 100 TABLET En sık görülen yan etkileri nelerdir ? ⇐

  • Sodyum retansiyonu, Vasküler rahatsızlıklar, Peptik ülser, Perforasyon, İleri yaştaki hastalarda fatal olma ihtimali bulunan kanama,
  • Hemolitik anemi, Baş dönmesi, Rehavet hali, Başağrısı, Işığa hassasiyet, Retrobulbar optik nevrit, Konsantrasyon bozukluğu,
  • Mide yanması, Mide bulantısı, Özofajit, Kusma, Diyare, İshal
  • Midede şişkinlik, Konstipasyon, Dispepsi, Karın ağrısı, Böbrek rahatsızlıkları, Ödem, Susuzluk hissi , Pireksi (üşüme hissi ve ateşlenme), Keyifsizlik, Yorgunluk Sık görülebilen ilaç yan etkileridir.

Eğer bu kullanma talimatında bahsi geçmeyen herhangi bir yan etki ile karşılaşırsanız doktorunuzu veya eczacınızı bilgilendiriniz.

〉〉〉〉〉 Sitemizin Arama bölümünü kullanarak 10.000 fazla ilacın yan etkisine ulaşabilirsiniz. 〉〉〉〉

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz